cpt. Cook
 

Rizoto s hříbky

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami

Rýže s houbami

Rýže s rajčaty po albánsku

Rýže Taj Mahal

Rýžový koláč s cuketou

Rýžový kuba

Smaragdová rýže

Smažená kantonská rýže

Srbské rizoto

Uzené v rýži s pažitkovým krémem

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vegetářské karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 lžic ovesných vloček, 2 šálky čerstvých hub, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, 1/2 lžíce zelené petrželky, sůl, mletý pepř, 2  vejce, strouhanka (podle potřeby), olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme houby, petrželku, osolíme a podusíme. Přebrané vločky uvaříme v osolené vodě na hustou kaši. Do polovychladlé kaše dáme podušené houby, žloutky a opepříme. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích nastavených 1 - 2 lžícemi mléka, pak ve strouhance a usmažíme. Po usmažení je klademe na papírové ubrousky k odkapání oleje.

www.tacos.cz Příloha: obyčejný bramborový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1647x    verze pro tisk

Vlašská rýže