cpt. Cook
 

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vegetářské karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 lžic ovesných vloček, 2 šálky čerstvých hub, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, 1/2 lžíce zelené petrželky, sůl, mletý pepř, 2  vejce, strouhanka (podle potřeby), olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme houby, petrželku, osolíme a podusíme. Přebrané vločky uvaříme v osolené vodě na hustou kaši. Do polovychladlé kaše dáme podušené houby, žloutky a opepříme. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích nastavených 1 - 2 lžícemi mléka, pak ve strouhance a usmažíme. Po usmažení je klademe na papírové ubrousky k odkapání oleje.

www.tacos.cz Příloha: obyčejný bramborový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1769x    verze pro tisk

Vlašská rýže

Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Zapékaná pohanka se zeleninou

Zeleninová rýže s vejci

Zeleninové rizoto s masem