cpt. Cook
 

Rýže Taj Mahal

Rýžový koláč s cuketou

Rýžový kuba

Smaragdová rýže

Smažená kantonská rýže

Srbské rizoto

Tartaletky s cizrnovým krémem

Tradiční rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione tradizonale)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Uzené v rýži s pažitkovým krémem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg sekané cibule, 4 lžičky másla nebo oleje, 24 dkg dlouhozrnné rýže, 7.2 dl vývaru z masa, sůl, mletý pepř, 28 dkg uzeného masa, 8 lžic šlehačky, 8 lžic kysané smetany, 4 lžíce nakrájené pažitky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravit rychle a chutně dobré jídlo není problém, pokud zvolíte správné přísady a vtipně je zkombinujete. To platí pro tento recept, který lze uzpůsobit pro jednu či více osob doslova podle potřeby. Kostičky oloupané cibule poduste na tuku do sklovita. Přidejte rýži a míchejte, až je sklovitá. Rýži zalijte vroucím masovým vývarem nebo vývarem připraveným z masoxu, snižte teplotu a pod pokličkou vařte. Uzené maso nakrájejte na malé kostičky, po 10 minutách jimi rýži posypte. Dovařte a zamíchejte, ochuťte a připravte k podávání. Šlehačku rozkvedlejte s kyselou smetanou a ušlehejte hustý krém. Přimíchejte pažitku a před podáváním jídlo přelijte.

www.tacos.cz Náš tip: Jídlo připravte z přírodní rýže natural. Její zrnka mají hnědočervenou blanku a klíček. Obojí je plné cenných látek. Pozor: Přírodní rýže se vaří nejméně 45 až 50 minut.

www.tacos.cz Příloha: Tmavý celozrnný chléb, minerálka

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1915x    verze pro tisk

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

Vegetářské karbanátky

Vlašská rýže

Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Zapékaná pohanka se zeleninou

Zeleninová rýže s vejci

Zeleninové rizoto s masem