cpt. Cook
 

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami

Rýže s houbami

Rýže s rajčaty po albánsku

Rýže Taj Mahal

Rýžový koláč s cuketou

Rýžový kuba

Smaragdová rýže

Smažená kantonská rýže

Srbské rizoto

Uzené v rýži s pažitkovým krémem

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

Vegetářské karbanátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vlašská rýže

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215.6 dkg rýže, 9.6 dl hovězího vývaru, sůl, 12.8 dkg morku, 12.8 dkg parmezánu, máslo na vymazání formy a na obložení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přeber a opař dobře půl libry rýže, přilej na ni dva žejdlíky hovězí polívky, osol a nech ji napolo uvařit. Rozkrájej čtvrt libry tuku (morku) na malé kousky a rozstrouhej čtvrt libry parmazánu. Vymaž mísu neb formu máslem, vlož do ní vrstvu rýže, posyp ji tukem a parmazánem, dej zas vrstvu rýže, zas tuk a parmazán, přikrej to rýží a oblož ji máslem. Bylo-li by to tuze suché, přilej trochu hovězí polívky a nech to pěkně upéci.
vloženo 15.05.2013    zobrazeno 1164x    verze pro tisk

Vločkové karbanátky