cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bigus

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg vepřového masa, 115 dkg slaniny, 1/2 velká cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, 30 dkg brambor, 1/2  pórek, sůl, 20 dkg kysaného zelí, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme papriku, na plátky nakrájený pórek, drobně nakrájené maso a na větší kostky nakrájené brambory. Vše mírně podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Pak zahustíme světlou jíškou, ochutíme, přidáme kysané zelí a povaříme. Podáváme s různými druhy tmavého pečiva.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3967x    verze pro tisk

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi