cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Buchlovský špaček

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vepřového bůčku, 20 dkg paprik, 20 dkg rajčatové šťávy, 10 dkg žampiónů, 2  cibule, česnek, mletý pepř, sůl, 1/2 lžíce mleté papriky, 6  feferonek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky podle počtu porcí. Osolíme je, opepříme, vložíme na pekáč, mírně podlijeme a upečeme do poloměkka. Přidáme česnek utřený se solí, mletou papriku, na hrubší nudle nakrájené papriky, na plátky nakrájenou cibuli, na čtvrtky nakrájená rajčata (předem spařená v horké vodě a oloupaná) a na plátky nakrájené žampióny. Přidáme nadrobno nasekané feferonky (podle chuti), přisolíme a pečeme doměkka. Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3576x    verze pro tisk

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi