cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Borkovanský šumajstr

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  90 dkg vepřového plecka, 10 dkg krup, 115 dkg bílých fazolí, 115 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce vepřového sádla, kmín, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na díly (po jednom na porci), osolíme, okmínujeme a v troubě upečeme doměkka. Kroupy a předem namočené fazole propláchneme a dáme vařit každé zvlášť. Povařené je osolíme, obojí spolu promícháme, přidáme utřený česnek a na sádle na drobno nakrájenou opraženou cibulku. Podáváme s pečeným masem, přelité výpekem, s kyselou okurkou nebo salátem z kysaného zelí. Vhodnou přílohou je chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3701x    verze pro tisk

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi