cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čínská pánev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové krkovičky (vepřového masa, i tučnějšího), 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce bílého vína, 1/2 lžička škrobové moučky, 2  cibule, 2 lžíce oleje, 2 lžičky čínské směsi, 2  pórky nebo nakrájené zelí, celer, kedlubny apod., sůl, 1/2 špetka glutasolu, nakládaná kapie
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na drobné kostičky, smícháme se sójovou omáčkou, vínem, solamylem a kořením a dáme odležet alespoň na 1/2 hodiny do chladničky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme připravené maso a drobně nakrájenou cibuli a za stálého míchání opékáme. Když maso zlátne, přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek nebo na tenké proužky nakrájené zelí či celer nebo kedlubny. Opečeme ještě asi 3 minuty - podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody. Dochutíme podle potřeby solí, sójovou omáčkou nebo glutamanem. Ozdobíme proužky červené papriky a podáváme s rýží a salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3479x    verze pro tisk

Dengdeng ragi