cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Boloňská vepřová pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové pečeně, 2 stroužky česneku, 1/2 špetka mletého fenyklu, sůl, mletý pepř, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 l mléka, 15  žampiónů nebo hříbků
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso osolíme, potřeme česnekem, opepříme, okořeníme fenyklem a necháme několik hodin v chladničce. Pak je opečeme na oleji s máslem, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Zalijeme je mlékem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme petrželku, houby a omáčku ještě podusíme. Podáváme s těstovinami, s rýží, s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3129x    verze pro tisk

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi