cpt. Cook
 

Bylinková omáčka s vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bylinkový jogurtový dip

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2.15 dl bílého jogurtu, 1/2 lžička hořčice, 2 lžíce vinného octa, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce pažitky, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce kopru, česnek, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všecky přísady (bylinky posekané) promícháme a podáváme 'po americku' ke křupavé čerstvé zelenině (řapíkatý celer, ředkvičky, karotka, ale i artyčoky, žampióny apod.). Zeleninu předem nakrájíme na úhledné kousky, aby si je každý mohl brát a namáčet do dipu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 9705x    verze pro tisk

Caponata

Cizrnová pomazánka (humus)
(s olivovým chlebem)

Dip s čerstvými houbami

Houbová pomazánka s rajčaty

Hummus z bílých fazolí

Krevetová pomazánka

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka s uzeným masem

Olomoucká škvarková pomazánka

Pomazánka s česnekem

Pomazánka z droždí

Pomazánka z lišek

Pomazánka z tresky
(Brandade de morue)

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z vajec, droždí a salámu

Pomazánka z vloček a droždí

Pomazánka ze sardinek

Sardinková pomazánka