cpt. Cook
 

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbové ravioli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6 dkg slaniny, 1/4 šálku nakrájené cibule, 20 dkg hřibů, 2 lžíce zelené petrželky, základní těsto na ravioli, 1/2  bílek, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce cibule, 1/2 stroužek česneku, 60 dkg žlutých rajčat, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu nakrájíme na kostičky, které usmažíme na pánvi do křupava. Přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Očištěné houby nakrájíme na plátky a přihodíme na pánev, smažíme 2-3 minuty. Zasypeme polovičkou nasekané petrželky, osolíme, opepříme.

www.tacos.cz Základní těsto na ravioli vyválíme na tenký plát. Zubatým tvořítkem vykrajujeme kolečka o průměru asi 7 cm, přebytečné těsto okolo koleček odstraníme a znovu vyválíme. Doprostřed každého kolečka dáme část náplně, okraje potřeme rozšlehaným bílkem. Kolečka přeložíme napůl a okraje pevně spojíme.

www.tacos.cz Na pánvi rozehřejeme olej a na něj dáme zesklovatět nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přimícháme na kostičky nakrájená rajčata a zbylou petrželku, osolíme, opepříme. Snížíme plamen a necháme bublat 5 minut. Ravioli povaříme 6-8 minut v osolené vodě, vyjmeme je a necháme okapat. Přeneseme na talíře a zalejeme rajčatovou omáčkou.

vloženo 23.03.2014    zobrazeno 1222x    verze pro tisk

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Karbonářské makaróny

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

Kolínka s taveným ementálem

Kolínka v bešamelu

Korzárské špagety

Kořeněné orzo se špenátem

Kuskus se zeleninou