cpt. Cook
 

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

Víkendová puttanesca

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem

Vřetena s liparským pestem
(Fusilli al pesto delle Lipari)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Základní těsto na ravioli

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 šálku semoliny, 1/2 šálku hladké mouky, 2  vejce, 1/2  žloutek, 1/3 lžičky soli,  trochu vody podle potřeby
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na vál prosejeme mouku i semolinu, vytvoříme kopeček s důlkem uprostřed. Do něj rozklepneme vejce, přidáme žloutek a sůl. Lžící přimícháváme postupně do vajíček mouku a nakonec oběma rukama shrneme zbylou mouku ze stran do středu. Dál těsto hněteme rukama asi 10 minut, až je hladké a elastické. Zabalíme je do fólie a necháme hodinu odpočinout v ledničce.
vloženo 23.03.2014    zobrazeno 2019x    verze pro tisk