cpt. Cook
 

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tortellini Aurora

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg rajčat loupaných, v plechovce, 3/4 šálku smetany, 1/2 stroužek česneku, cayenský pepř, 3/4 šálku bazalky, 44 dkg těstovin tortellini, parmazán na posypání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dáme vařit osolenou vodu na tortellini. Mezitím na velké pánvi ohřejeme na kostky nakrájená loupaná rajčata z konzervy spolu se smetanou a necháme na mírném ohni redukovat, dokud nedostaneme hustý krém. Oloupeme česnek, rozetřeme nebo protlačíme lisem a přídáme na pánev. Přichutíme solí a cayenským pepřem. Opláchneme bazalku a lístky nakrájíme na tenké proužky.

www.tacos.cz Tortellini vaříme ve vodě, dokud nevyplavou, pak vodu slejeme. Přidáme je do omáčky, zasypeme bazalkou a protřepeme. Ihned podáváme s parmezánem.

www.tacos.cz Příloha: chianti nebo jiné červené

vloženo 23.04.2010    zobrazeno 1952x    verze pro tisk

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

Víkendová puttanesca

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem

Vřetena s liparským pestem
(Fusilli al pesto delle Lipari)

Základní těsto na ravioli