cpt. Cook
 

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí maso v jáhlové kaši

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg jehněčího masa, 2 lžíce vepřového sádla, 4 dkg slaniny, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, 2 stroužky česneku, 215 dkg jáhel, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osolené maso nakrájíme na malé kostky a opečeme na sádle. Podlijeme, po 15 minutách přidáme nakrájenou zeleninu a společně dusíme doměkka. Jáhly spaříme a uvaříme na hustou kaši. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a polovinu zamícháme do jáhlové kaše. Na talíř upravíme dávku kaše, na ni dušené maso se zeleninou a vše přelijeme druhou polovinou rozškvařené slaniny. Podáváme se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2216x    verze pro tisk

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb