cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Alžírsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí ragú

Tadžin ahmar

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčího hrudí, 30 dkg cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 10 dkg olivového oleje, sůl, 1/2 lžička mleté skořice,  špetka šafránu,  špetka mleté papriky, 115 dkg švestek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, zasypeme moukou, ještě chvilku opékáme a podlijeme vodou. Dusíme jako ragú. Když maso změkne, přidáme koření. Půl hodiny před podáváním přidáme vypeckované čerstvé nebo sušené švestky. Jako příloha je vhodná rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3274x    verze pro tisk

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb