cpt. Cook
 

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg jehněčího masa, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 2  cibule, 3  papriky, 4  rajčata, 3  brambory, 3  žampióny, sůl, mletý pepř, 3 stroužky česneku, mletá paprika, vývar (z kostí), hladká mouka, 1/2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, odjadřincované papriky a společně osmažíme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme mletou papriku a podlijeme vývarem z kostí. K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory, žampióny, oloupaná rajčata, česnek utřený se solí, červené víno a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo pšeničný chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2451x    verze pro tisk

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb

Kavkazský šašlik