cpt. Cook
 

Jehněčí maso v karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí na cuketě s nudlemi

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  40 dkg špaget, sůl, mletý pepř, 1/2  cuketa, 2 plátky jehněčí kýty (po 60 g), 1/2 lžička tymiánu, 2 plátky anglické slaniny, 1/2 lžíce oleje,  trochu vermutu, 1/2 dl bujónu (masox), 1/2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Špagety uvaříme ve slané vodě na skus. Cuketu nastrouháme na tenké plátky. Před konce doby varu přidáme asi na 2 minuty ke špagetám.

www.tacos.cz Jehněčí maso osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zabalíme do slaniny a spíchneme párátkem. Maso z každé strany 2 - 3 minuty opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.

www.tacos.cz Vypečenou šťávu rozředíme vermutem a bujónem. Ještě krátce povaříme.

www.tacos.cz Slijeme špagety a nakrájenou cuketu. Protáhneme máslem. Na talířích ozdobně urovnáme s masem a omáčkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1921x    verze pro tisk

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb

Kavkazský šašlik