cpt. Cook
 

Brambory s kapustou

Brambory s kapustou a uzeným masem

Bruselské kapustičky

Dušená kapusta s brambory

Kapusta dušená

Kapusta dušená s rýží a houbami

Kapusta dušená s rýží a s houbami

Kapusta dušená s uzeným masem a bramborami

Kapusta pečená s játry a slaninou

Kapusta pečená s mletým vepřovým

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapusta po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kapusta, 10 dkg rýže, 8  žampiónů, 4  rajčata, 115 dkg tvrdého sýra na strouhání, 2 dl smetany, sůl, mletý pepř, cibule, 10 dkg tuku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapustu zbavíme vrchních listů, vyřízneme košťál, opereme ji a dáme na 10 minut vařit do osolené vody. Uvařenou kapustu vyndáme a necháme zchladnout. Mezitím přebereme a řádně vypereme rýži a dáme ji vařit do vývaru z kapusty. Když je rýže uvařená, vodu slijeme a rýži necháme v cedníku okapat. Zchladlou kapustu nakrájíme na osminky. Čtyři položíme na tukem vymazanou ohnivzdornou misku. Na kapustu nasypeme okapanou rýži podušenou na cibulce a na tuku. Na každou osminku kapusty položíme půlku spařeného, oloupaného rajčete a na másle (tuku) opečený žampión. Osolíme, opepříme a přikryjeme zbývajícími dílky kapusty. Na každý dílek dáme zbývající půlky rajčat a žampióny. Podlijeme smetanou a 10 minut dusíme v troubě. Potom jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5253x    verze pro tisk

Kapusta růžičková gratinovaná

Kapusta růžičková se strouhankou

Kapusta růžičková smažená

Kapusta růžičková zadělávaná

Kapusta růžičková zapečená

Kapusta růžičková zapékaná se sýrem

Kapusta s rýží

Kapusta s vejci (nepravý mozeček)

Kapusta s vejci jako mozeček