cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Austrálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kari krém z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kuřete, 20 dkg kořenové zeleniny, 8 dkg slaniny, 12 dkg cibule, 8 g česneku, 4 dkg másla, 20 dkg rajčat, karí koření, 8 dkg hladké mouky, sůl, mletý pepř, cayenský pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře se uvaří v mírně osolené vodě se zeleninou do měkka. Do kastrolu se vloží na drobné kostičky krájená slanina a nechá se rozpustit. Přidá se cibule a osmahne do růžova, pak jemně nakrájený nebo utřený česnek, máslo, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata a kari. Směs se podusí a zapráší moukou, osmahne, zalije vývarem z kuřete (podle možností se přidá šťáva z telecí pečeně), ochutí se solí, mletým pepřem, cayenským pepřem a nechá se za občasného míchání dobře povařit.

www.tacos.cz Hotová polévka se procedí a do každé porce se vkládá několik větších kousků masa z vařeného kuřete.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1958x    verze pro tisk