cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krkonošská caparanda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg brambor, 2.15 dl mléka, 15 dkg tuku, sůl, 40 dkg kysaného zelí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Syrové oloupané brambory nastrouháme a dáme do kastrolu, v němž jsme rozpustili tuk, osolíme a zalijeme horkým mlékem. Za stálého míchání dusíme doměkka, v případě potřeby doléváme mlékem. Podáváme se syrovým kyselým zelím, zapíjíme kyselým mlékem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2380x    verze pro tisk

Maďarské brambory

Myslivecké brambory

Myslivecké brambory

Německé bramborové ragú

Nové brambory na paprice

Nové brambory s oříšky

Nové brambory s tvarohem

Nové brambory se smetanou

Nové brambory se sýrem

Pražské brambory

Přesbidlo (noky s brambory)

Rajská jablíčka s brambory

Zadělávané brambory

Zeleninový guláš

Zmlazené staré brambory

Zmlazené staré brambory (pracnější způsob)