cpt. Cook
 

Krkonošská caparanda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarské brambory

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, 30 dkg tuku, 30 dkg sterilovaného leča, 1/2  cibule, 2 lžičky mleté papriky, 6 stroužků česneku, 1/2 lžička kmínu, 2 lžičky sekané zelené petrželky, 1/2 šálek vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na tuku. Přidáme papriku, osmahneme, přidáme na kostky nakrájené oloupané brambory a podusíme s trochou vývaru téměř doměkka. Přidáme lečo, dolijeme vývar, ochutíme česnekem, kmínem a solí a dodusíme. K maďarským bramborům podáváme uzené maso nebo klobásu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2831x    verze pro tisk

Myslivecké brambory

Myslivecké brambory

Německé bramborové ragú

Nové brambory na paprice

Nové brambory s oříšky

Nové brambory s tvarohem

Nové brambory se smetanou

Nové brambory se sýrem

Pražské brambory

Přesbidlo (noky s brambory)

Rajská jablíčka s brambory

Zadělávané brambory

Zeleninový guláš

Zmlazené staré brambory

Zmlazené staré brambory (pracnější způsob)