cpt. Cook
 

Kuře na paprice

Kuře na paprice
(Paprikás csirke)

Kuře na paprice podle Romana Pauluse

Kuře na rajčatech

Kuře na rajčatech

Kuře na ratatouille

Kuře na roštu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře na rozmarýně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce rozmarýnu, mletý pepř, 1/2 stroužek česneku, 3 lžíce kremžské hořčice, 1/2 lžička medu, několik plátků citrónu na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pekáč vyložíme alobalem a položíme na něj kuřecí čtvrtky zbavené kůže. Posypeme rozmarýnu, pepř a rozdrcený česnek a polijeme citrónovou šťávou. Deset minut grilujeme, až maso lehce zhnědne. Obrátíme a grilujeme dalších 15 minut. Pekáč vyndáme z trouby, kuře pomažeme směsí horčice a medu a grilujeme další 2 minuty. Podáváme ozdobené plátky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2500x    verze pro tisk

Kuře na rozmarýnu

Kuře na ryzlinku
(Hong am Rèisleck)

Kuře na řecký způsob

Kuře na smetaně
(Pollo en crema)

Kuře na švestkách

Kuře na topinkách v sýrovém krému

Kuře na víně pro dva
(Coq au vin for two)

Kuře na zázvoru

Kuře na zázvoru

Kuře na zeleném pepři

Kuře na zelenině

Kuře Nebraska