cpt. Cook
 

Kuře na paprice

Kuře na paprice
(Paprikás csirke)

Kuře na paprice podle Romana Pauluse

Kuře na rajčatech

Kuře na rajčatech

Kuře na ratatouille

Kuře na roštu

Kuře na rozmarýně

Kuře na rozmarýnu

Kuře na ryzlinku
(Hong am Rèisleck)

Kuře na řecký způsob

Kuře na smetaně
(Pollo en crema)

Kuře na švestkách

Kuře na topinkách v sýrovém krému

Kuře na víně pro dva
(Coq au vin for two)

Kuře na zázvoru

Kuře na zázvoru

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře na zeleném pepři

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí stehna, 4  cibule, 1/2 stroužek česneku nebo česnek sušený, sůl, 4 lžičky zeleného pepře, 1/2 dl oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji zpěníme hrubě nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, uložíme na ni do kastrolu porce kuřete, osolíme, posypeme sušeným česnekem (nebo potřeme lisovaným), posypeme zeleným pepřem. Zmírníme oheň a pod pokličkou velmi pomalu dusíme za stálého obracení masa až do jeho změknutí. Podléváme nepatrně, jen tehdy, když se úplně vysmahne šťáva. Hotové porce masa překryjeme cibulovým základem s pepřem a podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.

www.tacos.cz Obměny: Měkké maso podlijeme několika lžícemi smetany a můžeme je podávat i s knedlíkem. Nebo můžeme ke konci dušení přidat lžíci rajského protlaku, rozmíchaného ve sklence vody, nebo 2 lžíce bílého vína.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2722x    verze pro tisk

Kuře na zelenině

Kuře Nebraska