cpt. Cook
 

Kuře paní domácí

Kuře pečené na sardeli s domácími nudlemi

Kuře pečené po maďarsku

Kuře pečené v těstíčku

Kuře pěti vůní

Kuře pěti vůní

Kuře plněné nádivkou z tykve a špenátu

Kuře po alžírsku

Benin   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po beninsku

Poulet à la beninoise

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2 kostka bujónu (masox), 6 dkg rajčatového protlaku, 2  cibule, tymián, bobkový list, mletý pepř, česnek, sůl, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravte instantní bujón z masoxu, osolte ho a okořeňte tymiánem, bobkovým listem a pepřem. Vařte kuře vcelku, až změkne. Kuře vyjměte a naporcujte. Vytvořte hustou omáčku z nakrájené cibule, česneku, rajčatového protlaku a bujónu. Chuť zvýrazněte přidáním mleté papriky. Porce kuřete namočte do omáčky. Zapněte troubu. 5 minut před podáváním jídla vložte porce kuřete obalené omáčkou do trouby. Kuře se musí nechat v troubě vysušit, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 1878x    verze pro tisk

Kuře po břeclavsku

Kuře po bzenecku

Kuře po cikánsku

Kuře po gruzínsku

Kuře po havajsku

Kuře po chalupářsku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po jihomoravsku