cpt. Cook
 

Kuře na rozmarýnu

Kuře na ryzlinku
(Hong am Rèisleck)

Kuře na řecký způsob

Kuře na smetaně
(Pollo en crema)

Kuře na švestkách

Kuře na topinkách v sýrovém krému

Kuře na zázvoru

Kuře na zázvoru

Kuře na zeleném pepři

Kuře na zelenině

Kuře Nebraska

Kuře paní domácí

Kuře pečené na sardeli s domácími nudlemi

Kuře pečené po maďarsku

Kuře pečené v těstíčku

Kuře pěti vůní

Kuře pěti vůní

Kuře plněné nádivkou z tykve a špenátu

Kuře po alžírsku

Benin   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po beninsku

Poulet à la beninoise

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2 kostka bujónu (masox), 6 dkg rajčatového protlaku, 2  cibule, tymián, bobkový list, mletý pepř, česnek, sůl, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravte instantní bujón z masoxu, osolte ho a okořeňte tymiánem, bobkovým listem a pepřem. Vařte kuře vcelku, až změkne. Kuře vyjměte a naporcujte. Vytvořte hustou omáčku z nakrájené cibule, česneku, rajčatového protlaku a bujónu. Chuť zvýrazněte přidáním mleté papriky. Porce kuřete namočte do omáčky. Zapněte troubu. 5 minut před podáváním jídla vložte porce kuřete obalené omáčkou do trouby. Kuře se musí nechat v troubě vysušit, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 1584x    verze pro tisk