cpt. Cook
 

Kuře po břeclavsku

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po bzenecku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  kuře, 115 dkg másla, 1/2  mrkev, 1/2  kedlubna, 1/2  pórek, 10 dkg zeleného hrášku, 3 dl kysané smetany, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 dl bílého vína, citrón, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře naporcujeme, osolíme a upečeme doměkka na másle. Po upečení vyjmeme z výpeku, do kterého vložíme na jemné nudličky nakrájenou mrkev a kedlubnu. Mírně podlijeme a podusíme tak, aby zelenina zůstala na skus křupavá. Přidáme bílé víno, hrášek a na plátky nakrájený pórek. Podusíme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a necháme mírně povařit. Vínem upravíme hustotu omáčky. Do hotové omáčky vložíme naporcované upečené kuře, prohřejeme, dochutíme a podáváme s brambory nebo máslovými noky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1659x    verze pro tisk

Kuře po cikánsku

Kuře po gruzínsku

Kuře po havajsku

Kuře po chalupářsku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po jihomoravsku

Kuře po mexicku

Kuře po myslivecku

Kuře po myslivecku

Kuře po plzeňsku

Kuře po polsku

Kuře po provensálsku

Kuře po slovácku

Kuře po vracovsku

Kuře po zahradnicku