cpt. Cook
 

Kuře na rozmarýnu

Kuře na ryzlinku
(Hong am Rèisleck)

Kuře na řecký způsob

Kuře na smetaně
(Pollo en crema)

Kuře na švestkách

Kuře na topinkách v sýrovém krému

Kuře na zázvoru

Kuře na zázvoru

Kuře na zeleném pepři

Kuře na zelenině

Kuře Nebraska

Kuře paní domácí

Kuře pečené na sardeli s domácími nudlemi

Kuře pečené po maďarsku

Kuře pečené v těstíčku

Kuře pěti vůní

Kuře pěti vůní

Kuře plněné nádivkou z tykve a špenátu

Alžírsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po alžírsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 28 dkg sójových bobů (nebo hrachu, v Alžíru dávají cizrnu), 3 lžíce oleje, 3  cibule, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička mleté skořice, vývar z masoxu, 2  žloutky, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Luštěniny namočíme přes noc do vody a druhý den je uvaříme v osolené vodě dopoloměkka. Kuře naporcujeme, zprudka po všech stranách opečeme na rozehřátém oleji, přidáme drobně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, skořici, podlijeme vývarem a dusíme spolu s luštěninami doměkka. Měkké maso vyjmeme, ke šťávě přidáme mimo plotnu žloutky rozšlehané s citrónovou šťávou, zředíme dle potřeby vývarem, dáme na plotnu, dokořeníme a prohřejeme, ale už nevaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Kuře po beninsku
(Poulet à la beninoise)