cpt. Cook
 

Kuře Nebraska

Kuře paní domácí

Kuře pečené na sardeli s domácími nudlemi

Kuře pečené po maďarsku

Kuře pečené v těstíčku

Kuře pěti vůní

Kuře pěti vůní

Kuře plněné nádivkou z tykve a špenátu

Kuře po alžírsku

Kuře po beninsku
(Poulet à la beninoise)

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře po břeclavsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  kuře, vepřové sádlo, 2 větší cibule, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžíce hladké mouky, 2 dl mléka, 2 dl kysané smetany, 1/2  mrkev, kousek celeru, 2  nakládané okurky, 1/2 lžíce mleté papriky, divoké koření (směs Divočina), sůl, 3  feferonky, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na rozpuštěném sádle. Přidáme sladkou papriku, kečup, velmi krátce osmahneme, mírně podlijeme, přidáme najemno nasekané feferonky a divoké koření. Do základu dáme předem očištěné, naporcované a osolené kuře, přikryjeme poklicí a na plotně nebo v troubě dusíme. Celer a mrkev nakrájíme na jemné nudličky a ve slané vodě je uvaříme (vývar můžeme používat na podlévání). Dušené kuře vyjmeme ze základu, smetanu smícháme s hladkou moukou, vlijeme do základu, dobře rozšleháme a asi 20 minut povaříme. Pak omáčku scedíme, vložíme do ní vařenou zeleninu a na nudličky nakrájenou sterilovanou okurku, předem prohřátou na másle. Dochutíme a podáváme s jemnými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2739x    verze pro tisk

Kuře po bzenecku

Kuře po cikánsku

Kuře po gruzínsku

Kuře po havajsku

Kuře po chalupářsku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku

Kuře po indicku