cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře v balíčku po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 8 plátků slaniny, 3 stroužky česneku, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 lžička rozmarýnu, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 150 dkg rajčat, zelená petrželka, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozporcujeme na osm dílků, každý zabalíme do plátku slaniny spolu s kouskem česneku, tymiánu a rozmarýnu, osolíme, opepříme, balíčky sepneme párátkem a vložíme do rozpáleného oleje a opečeme dočervena. Pak složíme balíčky do zapékací misky, přidáme rozkrájená rajčata a pečeme asi tři čtvrti hodiny. Posypeme čerstvou bazalkou a petrželkou a podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1424x    verze pro tisk

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše