cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře Yassa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6 lžic oleje, 3 zelené citróny, 3  cibule, 1/2  feferonka nebo lžička mleté pálivé papriky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz 24 hodin před přípravou dáme marinovat na menší kousky nasekané kuře do směsi dvou třetin oleje a citrónové šťávy, drobně nakrájené cibule a rozdrcené papričky, občas promícháme. V den přípravy maso na lžíci rozehřátého oleje zprudka opečeme. Na zbylém oleji osmahneme cibuli z marinády, přidáme ji k opečenému masu, podlijeme marinádou a dusíme doměkka. Během dušené podléváme horkou vodou a ke konci osolíme a opepříme. Podáváme s rýží a obložíme na plátky nakrájeným zbylým citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1545x    verze pro tisk

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše