cpt. Cook
 

Arabské pikantní zelí kvašené

Carská nakládaná zelenina s olejem

Cibulová marmeláda

Cukety nakládané v oleji

Čalamáda

Čatní ze zelených rajčat

Červená řepa

Červená řepa po česku

Červená řepa po rusku

Fazolky s koprem

Houby mléčně kvašené

Houby naložené v čisté vodě

Kořeněné kvašené okurky

Kořeněné sterilované okurky

Květák se zázvorem

Kysané zelí po česku

Mléčné kvašené okurky (rychlokvašky)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mražené houby

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  čerstvé houby, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Použijeme pevnější zdravé houby (hřiby, suchohřiby, žampióny atd.). Tácek vyložíme pergamenovým papírem. Uvedeme do varu osolenou vodu. Houby nakrájíme zhruba na stejně velké kousky, hodíme do vařící vody a necháme jednu minutu povařit. Pak je scedíme, a volně rozložíme na tácku. Necháme je zchladnout a potom na tácku 30 až 40 minut mrazíme. Když zmrznou, vsypeme je do mikrotenového sáčku, označíme je a uložíme zpátky do mrazáku. Takto zmrazené houby nám vydrží až do jara (6 měsíců). Před použitím je krátce ponoříme do vařící vody a můžeme je použít.
vloženo 27.09.2007    zobrazeno 4215x    verze pro tisk

Nakládaná tykev na způsob okurek

Nesterilované zelí ve sklenicích