cpt. Cook
 

Arabské pikantní zelí kvašené

Carská nakládaná zelenina s olejem

Cibulová marmeláda

Cukety nakládané v oleji

Čalamáda

Čatní ze zelených rajčat

Červená řepa

Červená řepa po česku

Červená řepa po rusku

Fazolky s koprem

Houby mléčně kvašené

Houby naložené v čisté vodě

Kořeněné kvašené okurky

Kořeněné sterilované okurky

Květák se zázvorem

Kysané zelí po česku

Mléčné kvašené okurky (rychlokvašky)

Mražené houby

Nakládaná tykev na způsob okurek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nesterilované zelí ve sklenicích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2.15 kg zelí, 1/2 kg paprik, 1/2 kg cibule, 1/2 balíček Deka, 4 dl octa, 3 dl oleje, 20 dkg krystalového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do mísy vložíme očištěné zelí pokrájené na nudličky, očištěnou a nakrájenou papriku, cibuli pokrájenou na půlměsíčky. Na to nasypeme Deko, nalejeme ocet, olej a krystalový cukr. Vše dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet, během této doby několikrát promícháme. Plníme do různých sklenic, zaléváme šťávou, kterou zelenina pustí během uležení. Sklenice se uzavřou buď víčkem, nebo může být i celofán. Uskladněné vydrží i rok.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4004x    verze pro tisk