cpt. Cook
 

Chřest zapékaný

Chřest zapékaný

Chřestové omelety

Marinovaný chřest s bylinkami

Nákyp s naťovými cibulkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Naťové cibulky po indicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg naťové cibulky, 1/2  cibule, 4 lžíce oleje, 4 lžíce bílého vína, sůl, bobkový list, tymián, 1/2 svazek zelené petrželky, mletý pepř,  špetka kayenského pepře, karí koření,  trochu citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky a na oleji dozlatova podusíme. Přidáme bílé víno, bobkový list, tymián, drobně rozsekanou petrželku, pepř, koření karí a sůl. Všechny přísady pět minut mírně vaříme. Mezitím pokrájíme na kousky dobře očištěné naťové cibulky, přidáme je do omáčky a asi 10 minut společně vaříme. Hotový pokrm dochutíme trochou citrónové šťávy.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1966x    verze pro tisk

Naťové cibulky se strouhaným sýrem

Pečené cibule s rozmarýnem

Pečený celý celer s ořechy a modrým sýrem

Plněné cibule na Makóský způsob

Pór dušený s uzeným masem

Pór gratinovaný se sýrem

Pór na paprice

Pór po švýcarsku

Pór po švýcarsku

Pór s rajčaty

Pór s vejci jako mozeček

Pór s vejci jako mozeček

Pór se smetanovou omáčkou

Pór se sýrem a vejci dušený