cpt. Cook
 

Chřest zapékaný

Chřest zapékaný

Chřestové omelety

Marinovaný chřest s bylinkami

Nákyp s naťovými cibulkami

Naťové cibulky po indicku

Naťové cibulky se strouhaným sýrem

Pečené cibule s rozmarýnem

Pečený celý celer s ořechy a modrým sýrem

Plněné cibule na Makóský způsob

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór dušený s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  pórků, 10 dkg uzeného masa, 3 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, sůl, 1/8 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvaříme uzené maso. Pórek očistíme, nakrájíme na menší kousky a podusíme v osolené vodě. Z mouky a tuku připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem z uzeného masa a póru, rozšleháme a povaříme na hustou omáčku. Do omáčky přidáme smetanu, prohřejeme a přidáme na kousky nakrájené maso a pórek. Pokrm podáváme s rýží. Na talíři sypeme posekanými cibulovými natěmi nebo pažitkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1903x    verze pro tisk

Pór gratinovaný se sýrem

Pór na paprice

Pór po švýcarsku

Pór po švýcarsku

Pór s rajčaty

Pór s vejci jako mozeček

Pór s vejci jako mozeček

Pór se smetanovou omáčkou

Pór se sýrem a vejci dušený