cpt. Cook
 

Chřest zapékaný

Chřest zapékaný

Chřestové omelety

Marinovaný chřest s bylinkami

Nákyp s naťovými cibulkami

Naťové cibulky po indicku

Naťové cibulky se strouhaným sýrem

Pečené cibule s rozmarýnem

Pečený celý celer s ořechy a modrým sýrem

Plněné cibule na Makóský způsob

Pór dušený s uzeným masem

Pór gratinovaný se sýrem

Pór na paprice

Pór po švýcarsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór po švýcarsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg pórku, 6 dkg tuku, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/4 l plnotučného mléka, sůl, mletý pepř, česnek, 115 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór nakrájíme na tlustší kolečka a podusíme na tuku na pánvi. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme několik rozsekaných stroužků česneku, špetku mletého pepře a dusíme doměkka. Uvařený pór vložíme do hlubší mísy, posypeme strouhaným sýrem a polijeme teplou bešamelovou omáčkou. Omáčka: z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme plnotučným mlékem, umícháme dohladka a povaříme na hustou omáčku. Můžeme ji zjemnit žloutkem, který jsme rozkvedlali v troše mléka. Omáčku již nevaříme. Okořeníme petrželkou. Podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1823x    verze pro tisk

Pór s rajčaty

Pór s vejci jako mozeček

Pór s vejci jako mozeček

Pór se smetanovou omáčkou

Pór se sýrem a vejci dušený