cpt. Cook
 

Noky z odpalovaného těsta I

Noky z odpalovaného těsta II

Noky z odpalovaného těsta se sýrem

Noky ze zbylého knedlíku

Petrželové noky z odpalovaného těsta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polenta z krupice

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l mléka, 4 dkg slaniny, 1/2 větší cibule, 8 dkg krupice, sůl, 2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu drobně nakrájíme, do sklovita vyškvaříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a společně osmahneme. Nesmí zhnědnout. Pak přilijeme mléko, osolíme a za stálého míchání přisypeme krupici. Vaříme na mírném ohni 10-12 minut. Do hotové kaše zamícháme ušlehaná vejce a mícháme, až kaše zhoustne. Lžící omočenou v tuku vykrajujeme noky. Podáváme k leču, k dušené cibuli s rajčaty a k masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2115x    verze pro tisk

Slaninové knedlíky

Slaninové knedlíky

Tvarohové knedlíčky

Tvarohové knedlíky se slaninou

Tvarohový knedlík vařený v ubrousku

Zeleninový knedlík

Zeleninový nok

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky