cpt. Cook
 

Bylinková omáčka s vejci

Bylinkový jogurtový dip

Caponata

Cizrnová pomazánka (humus)
(s olivovým chlebem)

Dip s čerstvými houbami

Houbová pomazánka s rajčaty

Hummus z bílých fazolí

Krevetová pomazánka

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka s uzeným masem

Olomoucká škvarková pomazánka

Pomazánka s česnekem

Pomazánka z droždí

Pomazánka z lišek

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pomazánka z tresky

Brandade de morue

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg solené tresky, 2 stroužky česneku, olivový olej, mléko, bouquet garni
zkopírováno z http://www.tacos.cz Den předem dejte tresku odmočit do vody, kterou několikrát vyměníte. Tresku vařte společně s kořením asi čtvrt hodiny ve vodě, která nesmí klokotat. Slijte vodu a odstraňte kůži a kosti. Rozdrobte vařenou rybu do kastrolu. Na velmi mírném ohni rozmačkejte tresku dřevěnou lžící. Přitom přidávejte po troškách olej a mléko, abyste vypracovali mazlavé bílé pyré. Dochuťte, přidejte nasekaný česnek a podávejte na opečeném chlebu s kolečky vejce uvařeného natvrdo.
vloženo 01.08.2007    zobrazeno 3481x    verze pro tisk

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z vajec, droždí a salámu

Pomazánka z vloček a droždí

Pomazánka ze sardinek

Sardinková pomazánka