cpt. Cook
 

Pomazánka z droždí

Pomazánka z lišek

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pomazánka z tresky

Brandade de morue

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg solené tresky, 2 stroužky česneku, olivový olej, mléko, bouquet garni
zkopírováno z http://www.tacos.cz Den předem dejte tresku odmočit do vody, kterou několikrát vyměníte. Tresku vařte společně s kořením asi čtvrt hodiny ve vodě, která nesmí klokotat. Slijte vodu a odstraňte kůži a kosti. Rozdrobte vařenou rybu do kastrolu. Na velmi mírném ohni rozmačkejte tresku dřevěnou lžící. Přitom přidávejte po troškách olej a mléko, abyste vypracovali mazlavé bílé pyré. Dochuťte, přidejte nasekaný česnek a podávejte na opečeném chlebu s kolečky vejce uvařeného natvrdo.
vloženo 01.08.2007    zobrazeno 3919x    verze pro tisk

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z vajec, droždí a salámu

Pomazánka z vloček a droždí

Pomazánka ze sardinek

Rillettes aux deux saumons
(Rillettes se dvěma lososy)

Rillettes ve stylu Le Mans
(Rillettes façon Le Mans)

Sardinková pomazánka

Škvarková pomazánka

Tuňáková pomazánka s olivami
(Rillettes de thon aux olives)

Vepřové rillette
(Rilletes de porc)

Zeleninová pomazánka s rybou