cpt. Cook
 

Bylinková omáčka s vejci

Bylinkový jogurtový dip

Caponata

Cizrnová pomazánka (humus)
(s olivovým chlebem)

Dip s čerstvými houbami

Houbová pomazánka s rajčaty

Hummus z bílých fazolí

Krevetová pomazánka

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka s uzeným masem

Olomoucká škvarková pomazánka

Pomazánka s česnekem

Pomazánka z droždí

Pomazánka z lišek

Pomazánka z tresky
(Brandade de morue)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pomazánka z uzené makrely

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  makrela, 1/2 menší cibule, 4 dkg másla (podle velikosti makrely), citrónová šťáva, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Středně velkou uzenou makrelu bez kůže a kostí příčně nakrájíme na drobno. Máslo v misce utřeme, přidáme jemně usekanou cibuli, citrónovou šťávu a makrelu. Vše dobře na hladko umícháme. Podáváme buď na salátové míse na listech salátu, nebo mažeme na krajíčky bílé veky a zdobíme lístky ze salátového srdíčka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5174x    verze pro tisk

Pomazánka z vajec, droždí a salámu

Pomazánka z vloček a droždí

Pomazánka ze sardinek

Sardinková pomazánka