cpt. Cook
 

Rajčata plněná houbami

Rajčata plněná houbovou směsí

Rajčata plněná rýží a houbami

Rajčata plněná sýrem a vejci - studená

Rajčata plněná sýrovou pěnou se šunkou

Rajčata plněná zapečená

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rajčata s lilkem nebo s patisony

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg rajčat, 3/4 kg lilku, olej (podle potřeby), 3 stroužky česneku, hladká mouka, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lilek oloupeme (zcela malé patisony velikosti jablka není zapotřebí loupat). Nakrájíme na plátky asi 3/4 cm silné, posolíme, poprášíme moukou a na pánvi s rozpáleným olejem nebo máslem upečeme. Rajčata spaříme, zchladíme a oloupeme. Pokrájíme je na silnější kolečka a v jiné pánvi nebo ve skleněné míse je na oleji nebo másle opečeme. Dříve je však posolíme a posypeme usekaným česnekem. Jakmile jsou hotová, obložíme je opečenými plátky lilků a vše posypeme petrželkou.

www.tacos.cz Přílohy: toasty, tmavý chléb, podáváme-li tento pokrm jako předkrm. Je-li to pokrm hlavní, podáváme suchou rýži.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1964x    verze pro tisk

Rajčata s vejci - studená

Rajčata s vejci na pánvi

Rajčata smažená

Rajčata v sýrové nádivce

Rajčatová smaženice

Smažená rajčata

Zapečená rajčata plněná tvarohem s koprem

Zapečená rajčata plněná vejci