cpt. Cook
 

Crostoli

Čokoládové tortellini s pomerančovým karamelem

Chléb z tykve

Jablkový koláč ze zbylé vánočky

Jemný sváteční trhanec

Koblihy

Levný trhanec s ovocem

Oříškový zákusek s nektarinkami

Palačinkový skládaný dort

Pařížské placičky

Pusinky s pomerančovým krémem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Reveň se sněhem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg reveně, 20 dkg moučkového cukru, sušenka, 3  bílky, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytou reveň oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Vložíme do kastrolu a bez vody, opatrně, aby se nepřipálila, dusíme asi 6 minut. Nesmí být rozvařená, musí být na skus pevná. Potom ji zasypeme 50 g cukru. Na dno formy naskládáme sušenky, na ně dáme reveňový kompot, který opět přikryjeme sušenkami. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme 150 g cukru a ochutíme citrónovou šťávou. Takto připravený sníh rozestřeme na sušenky a nákyp v předehřáté troubě zapečeme dorůžova.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2217x    verze pro tisk

Rumové suflé

Rychlý ovocný páj

Rýžový moučník osmi krás

Skotská pochoutka

Špaldové palačinky s rebarborou

Švýcarské mušle

Tiramisù

Turecký med
(Torrone)