cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ruská zeleninová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  smržů, kedlubna, cibule, mrkev, petržel, celer, máslo, vývar z fazolových lusků, kysaná smetana, hladká mouka, těstoviny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné, oprané smrže, brukev, cibuli, kořenovou zeleninu a celer nakrájíme na tenké nudličky a podusíme do měkka na másle nebo na sádle. Podušené podlijeme vývarem z fazolových lusků a vaříme jednu hodinu. Podle potřeby osolíme, opepříme, zahustíme kyselou smetanou, v níž jsme rozkvedlali trochu mouky, zavaříme těstoviny a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 916x    verze pro tisk

Rychlá bramborová polévka

Salátová polévka

Savojská bramborová polévka

Slezská pórková polévka

Slovenská bramborová polévka se smetanou

Smetanová bramborová polévka s cibulí

Smetanová polévka s houbami

Soupa d'siôle
(Piemontská cibulová polévka)

Sýrová rajčatová polévka

Sýrová zeleninová polévka

Sýrová zeleninová polévka se slaninou

Špenátová polévka

Špenátová polévka Paparot

Špenátová polévka s vejci

Špenátová polévka se ztracenými vejci

Špenátová s vajíčkem

Špenátovo-brokolicová polévka

Teplá polévka z okurek a brambor

Tomatová polévka s koriandrem