cpt. Cook
 

Co zahrada dá
(Jardiniere)

Dušená míchaná zelenina

Dušená zelenina s bílou klobásou

Fritovaná zelenina z Turecka

Guláš ze zeleniny, pohanky a ořechů

Jarní zeleninové ragú

Makedonské lečo

Míchaná zahradní smaženice

Mrkev s hráškem a šunkou

Nashvillská zelenina

Papriky s rajčaty a smetanou

Pečená zelenina s tofu a sezamem

Piatto di erbe alla lucana
(Bylinkový zeleninový talíř)

Pisto manchego

Provensálský tian

Ragú z rajčat, brambor a lilků

Ragú ze zeleniny

Ratatouille

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sladkokyselá zelenina s rýží

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg rýže natural (celozrnná), 20 dkg květáku, 20 dkg brokolice, 20 dkg mrkve, 1/2  banán, 1/2  pomeranč, 1/2  jablko, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 2 lžíce oleje, 2.15 dl zeleninového vývaru z kostky, zelená petrželka, 3 lžíce jablečného octa, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži vaříme v osolené vodě asi 25 minut. Mrkev nakrájíme na nudličky, banán na kolečka, navinulé jablko na tenké plátky, pomeranč rozebereme na dílky, květák a brokolici na růžičky. Cibuli a česnek nadrobno pokrájíme, zesklovatíme na oleji, přidáme zeleninu, opékáme 4 minuty, přilijeme vývar a přikryté 5 minut dusíme. Přidáme ovoce a dusíme dalších 5 minut. Ochutíme octem, solí, pepřem a podáváme k rýži posypané petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1923x    verze pro tisk

Zapečená zelenina s uzeným bůčkem