cpt. Cook
 

Co zahrada dá
(Jardiniere)

Dušená míchaná zelenina

Dušená zelenina s bílou klobásou

Fritovaná zelenina z Turecka

Guláš ze zeleniny, pohanky a ořechů

Jarní zeleninové ragú

Makedonské lečo

Míchaná zahradní smaženice

Mrkev s hráškem a šunkou

Nashvillská zelenina

Papriky s rajčaty a smetanou

Pečená zelenina s tofu a sezamem

Piatto di erbe alla lucana
(Bylinkový zeleninový talíř)

Pisto manchego

Provensálský tian

Ragú z rajčat, brambor a lilků

Ragú ze zeleniny

Ratatouille

Sladkokyselá zelenina s rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečená zelenina s uzeným bůčkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg bílého zelí, 10 dkg zelených paprik, 20 dkg rajčat, 20 dkg uzeného bůčku, 2 stroužky česneku, 2 dkg vepřového sádla na formu, kmín, worcestrová omáčka, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí rozkrájíme na nudličky, promícháme s prolisovaným česnekem, sekanou cibulí, kmínem, pepřem a solí. Zapékací formu vymažeme sádlem a naplníme polovinou připraveného zelí, polovinou na plátky rozkrájeného bůčku, plátky rajčat a proužky paprik. Zakryjeme zbylým zelím, zalijeme trochou vody s několika kapkami worcesteru, poklademe zbylými plátky bůčku a v předehřáté troubě zapečeme. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2044x    verze pro tisk