cpt. Cook
 

Ragú ze zeleniny

Ratatouille

Sladkokyselá zelenina s rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečená zelenina s uzeným bůčkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg bílého zelí, 10 dkg zelených paprik, 20 dkg rajčat, 20 dkg uzeného bůčku, 2 stroužky česneku, 2 dkg vepřového sádla na formu, kmín, worcestrová omáčka, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí rozkrájíme na nudličky, promícháme s prolisovaným česnekem, sekanou cibulí, kmínem, pepřem a solí. Zapékací formu vymažeme sádlem a naplníme polovinou připraveného zelí, polovinou na plátky rozkrájeného bůčku, plátky rajčat a proužky paprik. Zakryjeme zbylým zelím, zalijeme trochou vody s několika kapkami worcesteru, poklademe zbylými plátky bůčku a v předehřáté troubě zapečeme. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2369x    verze pro tisk

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina se šunkou

Zelenina míchaná se sázenými vejci

Zelenina po indicku

Zelenina s míchanými vejci

Zelenina se sójovou smetanovou omáčkou

Zelenina v těstíčku
(Verduras rebozadas)

Zelenina zapečená na lasturách

Zeleninová mísa s krůtími prsíčky

Zeleninová nádivka

Zeleninová směs

Zeleninové hašé s masem a sázenými vejci

Zeleninové krokety se sýrem

Zeleninové lívanečky

Zeleninové ragú s knedlíčky