cpt. Cook
 

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky

Smetanové frikasé ze selátka

Kuba   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sofrito - maso v omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg drobně nakrájeného vepřového masa, 1/2 lžíce aromatického oleje, 20 dkg cibule, 3 stroužky česneku, 2 velké papriky, 1/2  chilli paprička, 115 dkg vařeného prorostlého uzeného masa, 30 dkg rajčat, 1/2 lžičky suché dobromysli, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky čerstvě drceného pepře, 1.15 lžíce koriandrových lístků (nebo petrželka a třetina mletého koriandru)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opečeme na oleji, přidáme cibuli, česnek, papriku, uzené, vše nadrobno nakrájené, pak nakrájená rajčata, koření, sůl a třicet minut dusíme. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1815x    verze pro tisk