cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Uherské vepřové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 6 dkg tuku, 1/2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, sůl, 40 dkg kysaného zelí, 1/2  jablko, ocet, moučkový cukr, 1/2 dl kysané smetany, 2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém tuku lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, přidáme sůl a naklepané kotlety, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Přidáme nakrájené zelí, na nudličky nakrájené oloupané jablko, cukr, ocet a dusíme doměkka. Nakonec přilijeme smetanu, ve které jsme rozkvedlali mouku, a povaříme. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2235x    verze pro tisk

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky