cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené řízky v sýrovém obalu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky nebo telecí, sůl, hladká mouka, 1/2  vejce, 1/2 lžička mléka, strouhanka, 2 lžíce strouhaného tvrdého sýra, ztužený pokrmový tuk nebo olej na smažení, 4  rajčata,  špetka mletého pepře,  špetka moučkového cukru, 2 dkg másla, zelená petrželka, 4 plátky šunky, 4 plátky ementálu nebo eidamu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané řízky osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a ve směsi strouhaného sýra a strouhanky. Řízky osmažíme na tuku po obou stranách. Rajčata spaříme, sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Osolená, opepřená rajčata podusíme na másle a dáme je na dno zapékací mísy nebo pekáče. Na rajčata vložíme řízky, posypeme je rozsekanou petrželkou, poklademe plátky šunky, sýra a dáme do trouby zapéci.

www.tacos.cz Příloha: brambory nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2091x    verze pro tisk

Smažené vepřové nudličky