cpt. Cook
 

Vařený hrách se slaninou nebo škvarky

Zapečená fazolová kaše s cibulí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečený hrách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 10 dkg vepřového sádla, strouhanka, 2 větší cibule, 3 stroužky česneku, sůl, zelená petrželka, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebraný, propraný a namočený hrách uvaříme doměkka. Po odcezení jej přendáme do vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací misky nebo kastrolu, přelijeme sádlem, v němž jsme dozlatova osmažili nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme jemně nakrájenou petrželovou nať a bazalku, posypeme strouhankou osmaženou na sádle a v troubě zapečeme.

www.tacos.cz Jednotlivé porce podáváme ozdobené nudličkami sterilované papriky a na kostičky nakrájenou sladkokyselou okurkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1326x    verze pro tisk

Zapékané fazole s mozzarellou a bazalkou

Znojemská čočka