cpt. Cook
 

Mexický ohnivý hrnec

Mléčná fazolová kaše

Moravské fazole se sušenými švestkami

Mungo na černých houbách a cibuli

Pálenec (hrách pražený na sádle)

Pasta e fagioli alla napoletana
(Fazole s těstovinami po napoletánsku)

Pikantní čočka

Pučálka (hrách pražený nasucho)

Revithia
(Cizrnový hrnec)

Sója na slanině

Sója s cibulí

Sója s houbami a rýží

Sójové boby s rajčaty a sýrem

Sójové karbanátky

Šoulet podle Dvory

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Špagety s čéči

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg cizrny (čéči), 40 dkg špaget, 6 dkg anglické slaniny, 115 dkg klobásy, česnek, bazalka, sůl, mletý pepř, chilli papričky, 315 dkg rajčat (čerstvá, oloupaná a pokrájená nebo z konzervy)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Římský hrách namočíme přes noc do studené vody a druhý den uvaříme do měkka. Těstovinu připravíme all dente (uvaříme ji doměkka do 2/3), ocedíme ji a propláchneme. Slaninu nakrájíme na nudličky, klobásku na půlkolečka. Stroužky česneku prolisujeme. Slaninu rozpustíme, lehce na ní orestujeme česnek a klobásu. Přidáme drcená rajčata, směs zavaříme a ochutíme posekanou bazalkou, solí, pepřem a chilli. Do takto připraveného sosu zavaříme uvařený hrách a nakonec vmícháme špagety a společně prohřejeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1607x    verze pro tisk

Švec (fazole s kroupami)

Tbikha

Tuňák a bílé fazole s olivami

Uzené maso s fazolemi