cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety

Znojemské vepřové kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Živáňská pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg vepřové kýty, 215 dkg skopové kýty, 215 dkg hovězí svíčkové, sůl, 1/2 lžička mleté papriky, kmín, 4  cibule, 215 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší plátky vysoké 1 cm, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou (případně kmínem) a dáme do kameninové nádoby na několik hodin odležet. Na jehlice napichujeme střídavě jednotlivé druhy masa, na kolečka nakrájenou cibuli, plátky slaniny a grilujeme. Hlavní zásady pro živáňskou pečeni: Použít všechny druhy masa a nešetřit cibulí ani slaninou. Podáváme s brambory a obkládáme drobně nasekanou cibulí, hořčicí a kyselou okurkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3528x    verze pro tisk

Živáňský špíz