cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zlatokopecké kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 3 lžíce másla, 3 lžíce hladké mouky, 2.15 dl mléka, 2.15 dl kuřecího vývaru, 4  brambory oloupané a nakrájené na tenké plátky, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmahneme kotlety po obou stranách. Kotlety vyndáme a držíme v teple. Na pánev dáme cibuli a 3 minuty ji smažíme. Hotovou cibuli vyndáme a také držíme v teple. Ve středně velké pánvičce rozehřejeme máslo, přimícháme mouku, sůl a pepř a za stálého míchání 1 minutu vaříme. Přilijeme vývar a mléko a vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Do vymazané zalékací misky rozložíme plátky brambor, na ně dáme cibuli, polijeme omáčkou a navrch položíme kotlety. Přikryjeme alobalem a pečeme při 170°C 1 hodinu. Posypeme petrželkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1984x    verze pro tisk

Znojemské vepřové kotlety

Živáňská pečeně

Živáňský špíz