cpt. Cook
 

Vepřový závitek s celerem

Vepřový závitek s míchanou zeleninou

Vepřový závitek s pórkem

Vizovický vepřový řízek

Záhorácký závitek

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta se sýrem

Zapečené brambory

Zapečené uzené po horňácku

Zapečené vepřové

Zapečené vepřové kotlety na tykvi a bramborách

Zapékané medailónky

Zapékané vepřové maso po finsku

Zatočené kotlety

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický rožeň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  90 dkg vepřové krkovičky, 12 dkg slaniny, 30 dkg vepřových jater, 20 dkg cibule, 8 dkg vepřového sádla, sůl, mletý pepř, hladká mouka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou krkovičku, slaninu, játra a cibuli nakrájíme na menší kousky a střídavě je napichujeme na špízy. Osolíme, opepříme a v horké troubě opékáme. Upečené špízy vyjmeme, výpek vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou, dobře provaříme a dochutíme. Špízy podáváme přelité omáčkou s pečivem nebo chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1939x    verze pro tisk

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety