cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický rožeň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  90 dkg vepřové krkovičky, 12 dkg slaniny, 30 dkg vepřových jater, 20 dkg cibule, 8 dkg vepřového sádla, sůl, mletý pepř, hladká mouka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou krkovičku, slaninu, játra a cibuli nakrájíme na menší kousky a střídavě je napichujeme na špízy. Osolíme, opepříme a v horké troubě opékáme. Upečené špízy vyjmeme, výpek vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou, dobře provaříme a dochutíme. Špízy podáváme přelité omáčkou s pečivem nebo chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2265x    verze pro tisk

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety

Znojemské vepřové kotlety

Živáňská pečeně

Živáňský špíz