cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Znojemské vepřové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 15 dkg oleje, 3 dkg másla, 10 dkg cibule, 4 dkg hladké mouky, 15 dl vývaru, 1.15 dl bílého vína, 2 dkg hořčice, celý pepř, 3 dkg slaniny, 8 dkg kyselých nakládaných okurek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na horkém oleji po obou stranách prudčeji opečeme. Kotlety vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, orestujeme dozlatova, zalijeme částí vývaru, vínem, rozmícháme, přidáme několik kuliček pepře, hořčici, vložíme kotlety a občasného dolévání dusíme doměkka. Kotlety vyjmeme, šťávu přecedíme, přidáme na slanině orestované okurky a povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2418x    verze pro tisk

Živáňská pečeně

Živáňský špíz